Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021.10.03-án – Évközi 27. vasárnap

Ministránspróbát tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a ministránsokat és az érdeklődőket. A próba után gyónási lehetőség lesz a templomban.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

A felnőttek számára meghirdetett hittan és felkészítő a beavató szentségekre (keresztség, elsőáldozás, bérmálás) következő alkalma hétfőn 16:30-kor kezdődik a plébánián. Még lehet csatlakozni a csoporthoz, szeretettel várjuk az érdeklődőket.

E héttől folytatjuk a csütörtök esti katekézis-sorozatot a Hiszek. Kis katolikus katekizmus c. könyv alapján. A következő téma: 10.1 Kezdetben volt a Szentlélek (77-79. oldal).

A Férfikör (Kantár) következő találkozóját csütörtökön az esti szentmise után tartjuk a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Jövő vasárnap este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 17:15-től.

Októberben rózsafüzért imádkozunk a templomban a szentmisék előtt vagy után, a kiírás szerint.

Az októberi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Varga László megyéspüspök a zsinat időtartamára zsinati templomnak jelölte ki a templomunkat. 2022. május 28-ig mindegyik napon teljes búcsúban részesülhet az a hívő, aki szentgyónás és szentáldozás után a zsinat ideje alatt imádságos lélekkel meglátogatja a templomot és itt elimádkozik egy Miatyánk és egy Hiszekegy imádságot a Szentatya szándékára.

Archívum

Share This