Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021.09.05-én – Évközi 23. vasárnap

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Az esti szentmisék 18 órakor kezdődnek, és a hétvégi szentségimádás is folytatódik, amennyiben biztosított a folyamatos jelenlét. Szeretettel biztatunk mindenkit, hogy vállaljon magáért, szeretteiért, a plébánia közösségéért vagy másért szentségimádási órát. Család vagy közösség is vállalhat órát.

Jövő vasárnap, az Eucharisztikus Kongresszus zárónapján, nem lesz délelőtt szentmise templomunkban. Szombat este biztosan lesz vasárnapi szentmise, vasárnap este pedig szentmise vagy igeliturgia lesz áldoztatással, attól függően, mikor ér véget a budapesti program.

Ezen a héten elkezdődik a templomi hitoktatás, az időpontok a hirdetőn olvashatók. Szeretettel várjuk a jelentkezőket. A szentségek vételére való felkészítés iskolai hitoktatás esetén is a plébánián történik. Akik szeretnék, hogy gyermekük itt legyen elsőáldozó vagy bérmálkozó, írassák be gyermeküket az itteni felkészítésre.

Elsőáldozási felkészítés templomi csoportban történik 3. osztályos kortól. A felkészítés egy éves.

Bérmálási felkészítés ifjúsági csoportban történik, a felkészítés 2 éves, illetve egy év azoknak, akik elkezdték a korábbi, járvány miatt félbeszakadt felkészítőt. Szeretettel várjuk azokat a 8. osztályosokat és középiskolásokat, akik bekapcsolódnának az ifjúsági csoportba.

Az Eucharisztikus Kongresszus után hitkereső, katekumen csoportot indítunk olyan felnőttek számára, akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozáshoz vagy bérmálkozáshoz járulni. Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését a sekrestyében és az irodában.

Ettől a tanévtől kezdve sajnos nem tudunk helyet biztosítani a közösségek, csoportok számára a kollégium épületében, csak a plébánián. Kérjük a közösségvezetőket, mielőbb jelezzék teremigényüket az irodának.

Szeptember 18-án 10 órától plébániai gyalogos zarándoklatot tervezünk templomunktól Kaposszentbenedekre, melyre szeretettel hívunk benneteket. A program zárásaként 16 órakor szentmisét ünneplünk az ottani templomban.

Az egyházmegyei zsinat megnyitója templomunkban lesz szeptember 25-én szentségimádással, tanúságtételekkel, szentmisével és agapéval.

Archívum

Share This