Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Szeretettel hívjuk a ministránsokat és a szolgálat iránt érdeklődő iskolásokat, családjaikkal együtt egy nyárbúcsúztató ministráns találkozóra a Gyertyános-völgybe augusztus 28-án fél 11-től du. fél 5-ig. További részletek a hirdetőn, keddig lehet rá jelentkezni.

Szeptember 1-jétől az esti szentmisék 18:00 órakor kezdődnek.

A Férfi-kör következő találkozója szeptember 2-án lesz, a csütörtök esti szentmise és közös szentségimádás után a plébánián.

A tanévkezdő Veni Sancte szentmise szeptember 5-én lesz a 9 órai gitáros énekes szentmisében. Szeretettel hívunk a próbára mindenkit, aki szeretne csatlakozni a gitáros kórus szolgálatához és közösségéhez. Minden hónap 1. és 3. vasárnapján a 9 órai szentmisén énekelnek, a próbák ezen vasárnapok előtti pénteken este 6 órakor kezdődnek. Az első próba szeptember 3-án lesz a plébánián.

A Veni Sancte utáni héten elkezdődik a templomi hitoktatás. Szeretettel várjuk a jelentkezőket. A szentségek vételére való felkészítés iskolai hitoktatás esetén is a plébánián történik. Akik szeretnék, hogy gyermekük a Szent Imre-templomban legyen elsőáldozó vagy bérmálkozó, kérjük, hozzánk írassák be gyermeküket a felkészítésre.

Elsőáldozási felkészítés templomi csoportban történik 3. osztályos kortól. A felkészítés egy éves.

Bérmálási felkészítés ifjúsági csoportban történik, a felkészítés 2 éves, illetve egy év azoknak, akik elkezdték a korábbi, járvány miatt félbeszakadt felkészítőt. Szeretettel várjuk azokat a 8. osztályosokat és középiskolásokat, akik bekapcsolódnának az ifjúsági csoportba.

 

Share This