Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021.04.11-én – Húsvét 2. vasárnapján

A vasárnapi szentmiselátogatás kötelezettsége alól minden hívő felmentést kap. Aki beteg vagy veszélyeztetett, ne jöjjön közösségbe! A vasárnap megszentelésének más módjait is választhatjuk pl. egyéni vagy közös imádság, szentírásolvasás, elmélkedés, szentmiseközvetítés figyelmes követése lelki áldozással.

Hálásan köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

A mai nap az Isteni Irgalmasság vasárnapja, a szokott feltételekkel (a szentgyónást elvégezve a kegyelem állapotában, nem ragaszkodva semmilyen bűnhöz, szentáldozáshoz járulva és imádkozva a Szentatya szándékára) teljes búcsú nyerhető, melyet felajánlhatunk egy tisztító tűzben szenvedő lélekért vagy önmagunkért.

A plébániai iroda hétfőtől a megszokott időben nyitva lesz személyes ügyintézésre. Kérjük, csak fontos ügyekben válasszátok ezt a módot, e-mailen és telefonon továbbra is elérhetőek vagyunk.

Rózsafüzértársulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

A Mária Rádió adása hamarosan fogható lesz Kaposváron is (FM 93,1 MHz). Küldetése, hogy segítsen hiteles és kiteljesedett keresztény életet élni a ma emberének az élet minden területén. Reklámot nem sugároz, politikával nem foglalkozik. A Mária Rádió online közönségtalálkozót szervez április 23-án 17 órától, amelyre a kaposvar@mariaradio.hu címen lehet jelentkezni.

 

Archívum

Share This