Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021.01.31-én – Évközi idő 4. vasárnapján

Kedden, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, a szentmise a magatokkal hozott gyertyák szentelésével és körmenettel kezdődik.

Lourdes-i kilencedet imádkozunk a templomban keddtől a reggeli szentmisék után, illetve az esti szentmisék előtt fél órával.

Szombaton és vasárnap a misék után a jelenlévők Balázs-áldást kérhetnek „torokbetegség és minden más baj ellen”.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Jegyeskurzust indítunk a plébánián február 21-től március 28-ig vasárnap esténként, amennyiben lehetőség lesz személyes találkozásra. Szeretettel várjuk a házasságra készülő párok jelentkezését.

A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola a 2021/2022-es tanévre képzéseket hirdet, melyekről a plakáton találtok információt. A főiskola rektora így ír a képzések céljáról: „Főiskolánk a hit kérdéseiben olyan gondolkodásra szeretné elvezetni hallgatóit, amely hit és ész összhangján alapul. Felkészíti őket arra is, hogy hittanárként bevezessék a tanulókat a hit életébe: az egyháznak ma ez a legfontosabb missziós szolgálata.” Szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe!

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a következő oldalt, mely az online közvetített liturgiák (szentmise és zsolozsma) gyűjteménye és egy bejegyzést a vasárnapok megszenteléséről.

Archívum

Share This