Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2020.09.20-án – Évközi idő 25. vasárnapján

Köszönjük a hétfői taizéi imaóra vezetését az énekeseknek.

Ma 10-től 12 óráig szeretettel hívjuk az iskolásokat az idei tanév első ministránstalálkozójára, amely különleges lesz, indulás a templomudvarból.

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak egészséges, a járvány tüneteit nem mutató ember jöhet szentmisére és közösségi programokra. A templomban lehetőség szerint tartsuk a legalább másfél méter távolságot, viseljünk maszkot, mellőzzük a kézfogást, és továbbra is csak kézbe áldozásra van lehetőség. Aki áldozik, nyitott tenyerébe fogadja Krisztus testét, „Ámen”-nel válaszoljon és ott helyben vegye magához az Oltáriszentséget. Kérjük, adományaitokat a szentmise végén dobjátok be a perselybe.

A plébániai regisztrációs adatlapot kitöltve jelentkezhettek templomi felolvasásra, kisebb közösségekbe és egyéb szolgálatokra. Az ima-böjt szolgálat tagjai vállalják, hogy a templom bejáratánál lévő dobozba bedobott szándékokra imádkoznak illetve böjtölnek, ki-ki saját elhatározása szerint. A szept. 29-i esti szentmisét e szolgálat tagjaiért mutatjuk be, és a mise után találkozó és megbeszélés lesz nekik és az érdeklődőknek. Honlapunkon (szentimreplebania.hu), internet hiányában pedig az irodában tölthető ki a jelentkezési lap. Mindenkit biztatunk a regisztrációra. Köszönjük az eddigi kitöltéseket.

Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében elsőáldozást ünneplünk. Még lehet jelentkezni az idei elsőáldozási felkészítésre is az irodában vagy a honlapon található jelentkezési lappal.

Szombaton 11 órakor gyalog elzarándokolunk Kaposszentbenedekre, szeretettel hívunk mindenkit. Gyülekező a templomudvarban. A program végén, 16 órakor szentmisét ünneplünk az ottani templomban.

Az Eucharisztikus Kongresszus szervezői közös katekizmus-olvasásra hívnak mindannyiunkat, hogy jobban megismerjük Egyházunk tanítását, saját hitünket: hétfőtől kezdve minden nap a táblázatban megjelölt pontokat olvassuk el, ez körülbelül 7 percet vesz igénybe. Részletek a honlapunkon olvashatók. Az egyéni olvasás mellett hétfőnként16:30-tól a plébánián közösen is megbeszéljük az elmúlt héten olvasottakat és a felmerülő kérdéseket. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket, akár egy-egy alkalomra is.

Archívum

Share This