Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2020.08.30-án – Évközi idő 22. vasárnapján

Hétfőtől folytatódik a szentségimádás templomunkban az oltárra kihelyezett Eucharisztia jelenlétében. Ha az adott napon nincs biztosítva a folyamatos jelenlét az Oltáriszentség előtt, nem helyezhetjük ki az Eucharisztiát. Ezeken a napokon is nyitva lesz a templom, be lehet jönni imádkozni az Úr előtt. Kérjük, aki tud, vállaljon szentségimádási órát. A Bibliát elkérve jelezhetjük az előző szentségimádónak, hogy megjött a váltó ember. (Természetesen más is bejöhet a templomba, mindenki számára van hely, aki imádkozni szeretne és nem zavarja a többieket.) A honlapunkon (szentimreplebania.hu/szentsegimadas) lehet nyomon követni a még el nem vállalt órákat és ott tettük elérhetővé segítségképp Fábry Kornél atya előadássorozatát a szentségimádásról. Köszönjük azoknak, akik már vállaltak órát. Biztatjuk a családokat és közösségetek, együtt vállaljanak el egy órát, melyet maguk közt tetszés szerint beoszthatnak és melyben imádkoznak magukért, közösségükért és a plébániáért.

Aki csak teheti, kérjük, az új plébániai regisztrációs adatlapon jelezze vállalását. Segítségével szeretnénk átlátni és összefogni a plébániai közösségeket, szolgálatokat, valamint olyan adatbázist létrehozni magunkról, mely megfelel az adatvédelmi előírásoknak és segíti a hatékonyabb kommunikációt. Szeretnénk, hogy minden érdeklődő megtalálja a közösséget és a szolgálatot a plébánián belül, melyben otthon érzi magát és a közösséget is szolgálja. A közösség és a szolgálat lényeges részei keresztény hitünknek és életünknek. Mindenkit kérünk, aki a bármilyen formában a plébániához tartozik vagy tartozni szeretne, töltse ki a regisztrációt.

Szeptember 1-jétől az esti szentmisék 18:00 órakor kezdődnek és a tanév alatt vasárnap 10:30-kor is lesz szentmise.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Jövő vasárnap a 9 órai gitáros énekes szentmise lesz a tanévkezdő Veni Sancte misénk.

Az idei Ars Sacra keretén belül taizéi énekes imaórára hívunk mindenkit szeptember 14-én 18:00-ra a templomba.

Ha a körülmények lehetővé teszik, szept. 26-án 11-kor gyalog elzarándokolunk Kaposszentbenedekre, szeretettel hívunk mindenkit.

 

Archívum

Share This