Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2020.06.21-én – Évközi 12. vasárnapján

Köszönjük az úrnapi közös szentségimádás szervezőinek és vezetőinek szolgálatát, és minden résztvevőnek a közös imát.

MISERENDVÁLTOZÁS

Júliusban és augusztusban megváltozik a vasárnapi szentmisék rendje: 9:00-kor és 19:00-kor ünneplünk szentmisét. A szombat esti szentmise is a vasárnaphoz tartozik. Ahogy az Egyházi Törvénykönyv fogalmaz: „A szentmisén való részvétel kötelezettségének eleget tesz, aki bárhol, katolikus rítus szerint végzett misén jelen van, akár magán az ünnep napján, akár az előző nap estéjén.” (1248. kánon)

Fejes János diakónust pappá, Antal Zsolt papnövendéket diakónussá szenteli Varga László püspök atya szombaton 10:30-kor Nagykanizsán. A szentmisén csak a meghívottak vehetnek részt személyesen, a többiek online kapcsolódhatnak be, másnap pedig a tévében lehet megtekinteni a felvételt. Imádkozzunk a szentelendőkért!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel szeptembertől folytatjuk az állandó szentségimádást a kihelyezett Oltáriszentség előtt. De addig is minden nap nyitva lesz a templom a kiírt időpontokban, bármikor be lehet jönni imádkozni az Úr jelenlétében.

Udvardy Márton állandó diakónus június 15-től Kaposfüredre kapott püspöki megbízást. Köszönjük a plébániánkon végzett szolgálatát, Isten áldja munkáját új feladatában!

A plébániai képviselőtestületben Bakó-Ozsváth Eszter helyét Tóthné Zelei Ida veszi át.

Archívum

Share This