Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2020.03.08-án – Nagyböjt 2. vasárnapján

Hálásan köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

A Magyar Katolikus Püspöki Kar idén is nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtést hirdet a rászorulók számára. Március 15-től 22-ig várjuk az adományokat a sekrestyében. A körlevelet ITT találjátok.

„Érints meg engem!” – dicsőítő imadélutánra hívunk benneteket ma 16 órától. A mai napon 15 óráig lesz szentségimádás.

Pénteken este 6 órakor lesz szentmise, melynek keretében nagyböjti szentbeszédet mond Vörös Péter atya. Szeretettel hívunk mindenkit.

A mai és a jövő vasárnapi délelőtti szentmisék után lehetőség lesz befizetni az idei egyházi hozzájárulást a templomkertben felállított sátornál. Ahogy hirdettük, a templom és a plébánia épület fenntartása és a munkatársak bére mellett az idei hozzájárulást tetőcserére és az orgona felújítására is fordítjuk. Köszönjük, hogy anyagilag is segítitek plébániánk működését.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által hozott, járvány megelőzésére hozott rendelkezései alapján templomunkban a szenteltvíztartókat nem használjuk (, de a sekrestyében lehet kérni továbbra is, ha valaki otthonra szeretne vinni). A szentmiséken kerüljük a nyelvre áldoztatást, csak a kézbe áldoztatás engedélyezett; valamint kerüljük a kézfogást, ezt például meghajlással helyettesíthetjük a békeköszöntésnél, amikor egymásnak mondjuk: „Béke veled!” „És a te lelkeddel!” A közleményt ITT találjátok.

Szeretettel hívjuk az édesapákat, nagyapákat és leendő apukákat a Kaposvár és Kaposszentbenedek közötti zarándoklatra március 28-án. Részletek a plakáton.

AKTUÁLIS PLAKÁTOK MEGTEKINTÉSE

Archívum