Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2020.01.26-án – Évközi idő 3. vasárnap

Hálásan köszönjük a betlehem bontásában és a templom takarításában, díszítésében résztvevők munkáját és mindenkiét, aki a keddi ökumenikus imaórán és az agapén szolgált, illetve valamilyen finomsággal hozzájárult a közös programhoz. A tálcák átvehetők az irodában.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Székely János püspök úr lesz az Egyház arca sorozat következő vendége. Az előadás szerdán 17 órakor kezdődik a püspökségen.

A Szent Margit Katolikus Óvoda szeretettel várja a leendő óvodásokat és szüleiket a téli játszóházba csütörtökön 16 órától 17:30-ig.

Szombat reggel lesz a következő imaalkalom a városért. Indulás a székesegyháztól 8 órakor.

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, a szombat esti és a vasárnap esti szentmise gyertyaszenteléssel kezdődik, erre hozhattok magatokkal gyertyát. Szombaton és vasárnap a misék után Balázs-áldást kérhettek. Ezt az áldást bárki kérheti torokbetegség és minden más baj ellen.

Jegyeskurzust tartunk a plébánián márc. 1-jétől ápr. 5-ig vasárnaponként az esti szentmise után. Szeretettel várjuk a házasságra készülők jelentkezését február 16-ig. Jelentkezni ITT lehet.

A február 9-től 16-ig tartó Házasság hete programjait a hirdetőn láthatjátok. Annak zárásaként 16-án, az esti szentmisében megáldjuk a kerek házassági évfordulójukat ünneplő házaspárokat. Kérjük, ti is hívjátok meg a jubiláló házaspárokat, akiket ismertek. Jelentkezni lehet a szórólaptartóból elvihető jelentkezési lappal, vagy a plébánia honlapján: ITT.

Segítséget kérünk a szentségimádásban: Kérjük, aki vállal egy órát, jelezze a sekrestyében vagy az irodában.

Archívum

Share This