Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.12.15-én – Advent 3. vasárnapján

 

Ministránspróbát tartunk a templomban a 9-es mise után, majd délig várjuk a résztvevőket a Kaptárba hittanra és játékra.

Adventi hangversenyt ad a Vikár Béla vegyeskar pénteken 18:00 órakor a templomban, emiatt 17 óráig lesz szentségimádás.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

A januári Adoremus átvehető a sekrestyében. Annyi példányt rendelünk, ahányan azt előre megrendelték, ezért kérjük, más ne vigyen belőle. Bármikor fel lehet iratkozni (1600 Ft negyedévente) vagy lemondani a megrendelést. Kérjük, jelezzétek a sekrestyében, ha szeretnétek újonnan megrendelni vagy lemondani a szentmise összes szövegét tartalmazó kiadványt. A meglévő megrendelés lemondásig érvényben van, nem kell megújítani.

Betlehem-építés miatt csütörtökön nem lesz szentségimádás. 17 órától kérünk segítséget a templom takarításában. Ahogy a saját otthonunk rendbe rakása, széppé tétele hozzátartozik az ünnepi előkészülethez, a készület része a lelkünk ápolása mellett az Isten háza iránti tevékeny szeretetünk is. Hitünkről tanúskodik az is, mennyire tartjuk fontosnak, hogyan néz ki a templomunk, és hogy teszünk-e azért, hogy szép és tiszta legyen.

Élet a Lélekben szeminárium indul január 9-én a körkápolnában. Jelentkezési lehetőség ITT, illetve részletek a plakáton.

Szeretettel hívjuk a plébániára azokat, akik szeretnének megtanulni gitározni. Szombat délutánonként 16 órától lesznek a foglalkozások. Érdeklődni és jelentkezni az irodában lehet.

Kérjük, hogy aki szeretné a karácsonyi szentgyónását elvégezni és áldozni, de nincs lehetősége eljönni a templomba, mielőbb egyeztessen időpontot Ferenc atyával. Várjuk azok jelentkezését is az irodában, akik rendszeresen szeretnének otthonukban áldozni.

Archívum

Share This