Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.12.08-án – Advent 2. vasárnapján

Köszönjük a cserkészeknek az adventi koszorúk elkészítésének megszervezését és lebonyolítását. Hálásan köszönjük az adventi teaház és vásár szervezőinek és segítőiknek áldozatos munkáját: köszönjük a süteményeket és a 344.000 forintnyi pénzadományt, amivel hozzájárultatok a karácsonyi csomagok elkészítéséhez.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket ma 16 órától. A program miatt 15 óráig lesz szentségimádás.

Kedden nem lesz szentségimádás, a reggeli szentmise után zárva lesz a templom a 17 órakor kezdődő hangversenyig.

Adventben templomunkban hétköznapokon 6:30-kor kezdődik a szentmise, gyónási lehetőség kiírás szerint a misék után lesz.

Szeretettel buzdítjuk a ministránsokat a korai kelésre: aki legalább 10 rorate misén ministrál, részt vehet a tavaszi jutalom-kiránduláson. A csütörtöki gitáros rorate misék után szeretettel hívjuk a ministránsokat és a diákokat reggelizni a hittanterembe.
Jövő vasárnap pedig rövid próbát tartunk a ministránsoknak a templomban a 9-es mise után, majd délig várjuk a résztvevőket a Kaptárba hittanra és játékra.

A kaposvári katolikus iskola szeretettel hívja és várja az adventi játszóházba a leendő első osztályosokat és szüleiket pénteken 17 órára az ebédlőbe.

Szeretettel hívjuk a plébániára azokat, akik szeretnének megtanulni gitározni. Szombat délutánonként 16 órától lesznek a foglalkozások. Érdeklődni és jelentkezni az irodában lehet.

Kérjük, hogy aki szeretné a karácsonyi szentgyónását elvégezni és áldozni, de nincs lehetősége eljönni a templomba, mielőbb egyeztessen időpontot Ferenc atyával. Várjuk azok jelentkezését is az irodában, akik rendszeresen szeretnének otthonukban áldozni.

Archívum

Share This