Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.11.24-én – Krisztus Király főünnepe

Jövő vasárnap elkezdődik az advent. Adventi lelkigyakorlatunkat Monostori László atya, a Pesti-Északi Espereskerület esperese fogja vezetni a péntek, szombat és vasárnap esti szentmisék keretében beszél az erényekről. Ezen a pénteken nem lesz reggeli mise. Adventben hétköznapokon 6:30-kor kezdődik a szentmise, gyónási lehetőség kiírás szerint a misék után lesz.

A decemberi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Vasárnap adventi teaházat és vásárt tartunk a kollégiumban. Kérünk és köszönettel fogadunk süteményt a teaházba, a vásárba pedig saját készítésű élelmiszer-adományaitokat: lekvárt, befőttet, szörpöt, savanyúságot, tartós süteményt, diót, illetve bort és pezsgőt. Ezeket az irodában fogadjuk köszönettel, a süteményeket pedig vasárnap 8 órától várjuk a kollégium nagytermében. A vásárból befolyt összeget, mely egyben szeretetszolgálatunk decemberi gyűjtése, a rászorulóknak szánt karácsonyi csomagokra fordítjuk. Köszönjük előre is támogatásotokat. A teaház és a lelkigyakorlat miatt aznap 9 és 18 órakor lesz szentmise, 10:30-kor nem.

Aki szeretné megrendelni a jövő évi „Marana Tha” és „Tengernek csillaga” újságokat, iratkozzon fel Tóthné Zelei Idánál vagy az irodában.

Adventi koszorú készítésére hívunk titeket szombaton 10 órától a kollégiumba a cserkészek szervezésében.

Segítséget kérünk a szentségimádásban: Kérjük, aki vállal egy órát, jelezze a sekrestyében vagy az irodában.

Archívum

Share This