Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.11.17-én – Évközi idő 33. vasárnapján

Hálásan köszönjük a Szent Erzsébet-napi vendégség szervezőinek és segítőinek áldozatos munkáját!

A ministránsokat 9-es mise után délig várjuk a Kaptárba hittanra és játékra.

Az akolitus szolgálatra készülő férfiak avatása a székesegyházban lesz szombaton a 15:30-kor kezdődő püspöki szentmisében, amire szeretettel hívunk mindenkit.

Krisztus Király főünnepének előestéjén, november 23-án 17 órai kezdettel egy órástaizéi énekes közös szentségimádásra hívunk benneteket templomunkba, csatlakozva a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezéséhez. IDE KATTINTVA tudtok regisztrálni.

December 1-jén adventi teaházat és vásárt tartunk a kollégiumban. Kérünk és köszönettel fogadunk süteményt a teaházba, a vásárba pedig saját készítésű élelmiszer-adományaitokat: lekvárt, befőttet, szörpöt, savanyúságot, tartós süteményt, diót, illetve bort és pezsgőt.

Aki szeretné megrendelni a jövő évi „Marana Tha” és „Tengernek csillaga” újságokat, iratkozzon fel Tóthné Zelei Idánál vagy az irodában. Az adventi lelkigyakorlatot Monostori László atya, a Pesti-Északi Espereskerület esperese fogja vezetni november 29-től a péntek, szombat és vasárnap esti szentmisék keretében. Pénteken nem lesz reggeli mise.

Archívum

Share This