Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.11.10-én – Évközi idő 32. vasárnapján

Hálásan köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat,illetve a múlt vasárnapi agapé lebonyolításában résztvevők segítségét. Köszönünk minden süteményt, pogácsát, amivel hozzájárultatok a programhoz.

A 10:30-as szentmisében templomunk kórusa énekel.

Az „Érints meg engem!” imadélután 16 órakor kezdődik, emiatt 15 óráig lesz szentségimádás a templomban.

A Férfikör (Kantár) következőtalálkozója pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Rózsafüzér társulatunk imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

Ministránspróbát tartunk a templomban a jövő vasárnapi 9-es mise után, majd délig várjuk a résztvevőket a Kaptárba hittanra és játékra.

Szeretettel várjuk idősebb testvéreinket a Szent Erzsébet – napi vendégségre november 16-án 15 órára a kollégium nagytermébe. A többieket arra kérjük, hogy az ünnephez egy tálca édes, sós süteménnyel, szendviccsel, vagy kaláccsal járuljanak hozzá. 14 órától várjuk a kollégiumban a felajánlásokat köszönettel.

Krisztus Király főünnepének előestéjén, november 23-án 17 órai kezdettel egy órástaizéi énekes közös szentségimádásra hívunk benneteket templomunkba, csatlakozva a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezéséhez. IDE KATTINTVA tudtok regisztrálni.

December 1-jén adventi teaházat és vásárt tartunk a kollégiumban. Kérünk és köszönettel fogadunk süteményt a teaházba, a vásárba pedig saját készítésű élelmiszer-adományaitokat: lekvárt, befőttet, szörpöt, savanyúságot, tartós süteményt, diót, illetve bort és pezsgőt.

Az adventi lelkigyakorlatot Monostori László atya, a Pesti-Északi Espereskerület esperese fogja vezetni november 29-től a péntek, szombat és vasárnap esti szentmisék keretében. Pénteken nem lesz reggeli mise.

„Ez az a nap” keresztény könnyűzenei roadshow lesz a kaposvári Arénában szerdán 19 órától. Belépőjegy a püspökségen vehető 1.000 Ft-ért.

Archívum

Share This