Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.10.13-án – Évközi idő 28. vasárnapján

Hálásan köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat. A jövő vasárnapi perselyadományokat a missziók javára fordítjuk.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket ma 16 órától. A mai napon 15 óráig lesz szentségimádás.

Szeretettel hívjuk minden plébániánkhoz kötődő csoport, közösség és szolgálat vezetőjét vagy képviselőjét egy közös találkozóra és megbeszélésre a plébániára hétfőn 18:10-től.

Az ÉrMe Hálózat egyházmegyénk keresztény vállalkozóinak első találkozójára vár minden vállalkozót vagy vezető beosztásban dolgozót csütörtökön 13:00-tól a püspökségen. Részletek a plakáton.

A Férfikör (Kantár) következőtalálkozója pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Ministránspróbát tartunk a templomban a jövő vasárnapi 9-es mise után, majd délig várjuk a résztvevőket a Kaptárba hittanra és játékra.

Koszoru Péter atya misézik templomunkban jövő vasárnap 10:30-kor, a szentmise végén újmisés áldást ad a jelenlévőknek. Szeretettel hívunk mindenkit.

Idén is lesz személyesen kísért lelkigyakorlat november 3-tól 8-ig, mely jó lehetőség a személyes imaélet elmélyítésére és az istenkapcsolat megújítására. Részei: napi fél óra személyes ima a Szentírással, reflexió az imáról és egyéni beszélgetés a lelkigyakorlat kísérőjével.  További információk IDE KATTINTVA érhetők el. Jelentkezési lap kapható az irodában vagy letölthető INNEN.

Archívum

Share This