Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.10.06-án – Évközi idő 27. vasárnapján

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

A 9 órás szentmise után negyedórás próbát tartunk a templomban a ministránsoknak és az érdeklődőknek.

Októberben rózsafüzért imádkozunk a templomban kiírás szerint.

Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket az Éneklő Egyház évkezdő alkalmára kedden, az esti szentmise után az orgonánál. Az énekpróbán a következő liturgikus időszak szentmise-énekeit gyakoroljuk.

Jövő vasárnap a 9 órás szentmisében lesz az elsőáldozás. Szeretettel hívunk mindenkit az ünnepre.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket jövő vasárnap 16 órától. A program miatt aznap 15 óráig lesz szentségimádás.

Szeretettel hívjuk minden plébániánkhoz kötődő csoport, közösség és szolgálat vezetőjét vagy képviselőjét egy közös találkozóra és megbeszélésre a plébániára október 14-én 18:10-től.

Idén is lesz személyesen kísért lelkigyakorlat. Ennek felépítése: november 3–8-a között napi fél óra személyes ima a Szentírással, imádsághoz kapcsolódó kb. 15-20 perc egyéni reflexió az imáról, napi egy alkalommal személyes beszélgetés a lelkigyakorlat kísérőjével. Ennek a programnak a célja a személyes imaélet elmélyítése és az istenkapcsolat megújítása. További információ: ITT, jelentkezési lap pedig az irodában és ITT található.

A Szent Fausztina Irgalmasság Háza buszt indít az Országos Karizmatikus Találkozóra, melynek időpontja és helyszíne: 2019. október 26. szombat, Budapest, Jégpalota. Jelentkezni október 13-ig 3000 forint előleg befizetésével lehet a püspökség portáján.

Archívum

Share This