Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.09.29-én – Évközi idő 26. vasárnapján

Októberben rózsafüzért imádkozunk a templomban a szentmisék előtt vagy után, a kiírás szerint.

Az októberi Adoremus átvehető a sekrestyében, és kérjük, aki még nem tette meg, fizesse ki az előző negyedév árát (1600 Ft).

A Szent Imre Kórus szeretettel hívja mindazokat, akik szívesen énekelnének kórusban az évkezdő megbeszélésre és próbára szerdán 18:00-tól a templomba.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Szeretettel hívjuk minden plébániánkhoz kötődő csoport, közösség és szolgálat vezetőjét vagy képviselőjét egy közös találkozóra és megbeszélésre a plébániára október 14-én 18:10-től.

Idén is lesz személyesen kísért lelkigyakorlat. Ennek felépítése: november 3–8-a között napi fél óra személyes ima a Szentírással, imádsághoz kapcsolódó kb. 15-20 perc egyéni reflexió az imáról, napi egy alkalommal személyes beszélgetés a lelkigyakorlat kísérőjével. Ennek a programnak a célja a személyes imaélet elmélyítése és az istenkapcsolat megújítása. További információ: ITT, jelentkezési lap pedig az irodában és ITT található.

Varga László püspök atya és az ÉrMe Hálózat egyházmegyénk keresztény vállalkozóinak első találkozójára vár minden vállalkozót vagy vezető beosztásban dolgozót október 17-én, 13:00-tól a püspökségen. Részletek a plakáton, jelentkezési lehetőség: ITT.

Archívum

Share This