Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.09.15-én – Évközi idő 24. vasárnapján

Ministráns-találkozóra hívjuk a 9-es mise után az iskolásokat a Kaptárba hittanra és játékra.

A hitben való neveléshez, melyet a szentségi házasságkötéskor és a gyermek megkeresztelésekor is Istennek megígérünk, a vasárnapi szentmise megünneplése mellett hozzátartozik a hitoktatás és a szentségek megismertetése is. A szentségi felkészítés iskolai hitoktatás esetén is a plébánián történik. Akik szeretnék, hogy gyermekük itt legyen elsőáldozó vagy bérmálkozó, kérjük, írassák be gyermeküket a felkészítőre.
A jelentkezési lap letölthető INNEN és kérhető a sekrestyében, irodában. A plébániai hittanórák és az ifi csoport végleges időpontjait a honlapon és a hirdetőn is olvashatjátok.

Felnőtteknek is biztosítunk lehetőséget a keresztség, a bérmálás felvételére, illetve az első szentáldozásra való felkészülésre a katekumen csoportban. A találkozók a plébániánk honlapján az eseménynaptárban megadott hétfőkön lesz 16:30-tól. Szeretettel hívjuk azokat a felnőtteket is, akik nem szentség felvételére készülnek, hanem szeretnék közösségben jobban megismerni hitünket.

Ma még lehet jelentkezni az október 5-i nagymarosi ifjúsági találkozóra az ifjusagpasztoracio@gmail.com  email-címen. Az útiköltség 2200 Ft.

Egyházmegyei ministráns-találkozót szervezünk templomunkban szeptember 28-án, szombaton 10-17 óráig. Szeretettel hívjuk és várjuk a 3. osztályos kortól a ministránsokat egy közös napra, amelyben lesz játék, vetélkedő és jobban megismerhetjük a liturgiát. Jelentkezni szeptember 20-ig lehet az ifjusagpasztoracio@gmail.com címen.

A plébániai Lelkiségi könyvtár csütörtökönként 17 órától újra nyitva tart a TalálkozLak-ban, mely a Szent Imre Kollégium melletti vaskapun keresztül közelíthető meg. Szeretettel ajánljuk azoknak, akik lelkiségi irodalmat keresnek.

A Férfikör (Kantár) következőtalálkozója pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Rózsafüzértársulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

Elkezdődött az idei Szakrális Művészetek Hete. Szeretettel hívunk titeket templomunkba a csütörtöki előadói estre 19 órától. A hét összes programjáról értesülhettek az elvihető programfüzetből

Archívum

Share This