Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.09.08-án – Évközi idő 23. vasárnapján

Hálásan köszönjük a plébániai karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket ma 16 órától.

Ministráns-találkozóra hívjuk a jövő vasárnapi 9-es mise után az iskolásokat a Kaptárba hittanra és játékra.

A tanév eleji Veni Sancte szentmise jövő vasárnap lesz 9 órakor. Szeretettel hívjuk a diákokat, szülőket, tanárokat.

A hitben való neveléshez, melyet a szentségi házasságkötéskor és a gyermek megkeresztelésekor is Istennek megígérünk, a vasárnapi szentmise megünneplése mellett hozzátartozik a hitoktatás és a szentségek megismertetése is. A szentségi felkészítés iskolai hitoktatás esetén is a plébánián történik. Akik szeretnék, hogy gyermekük itt legyen elsőáldozó vagy bérmálkozó, kérjük, írassák be gyermeküket a felkészítőre. A jelentkezési lap kérhető a sekrestyében, irodában, illetve letölthető IDE KATTINTVA.

Felnőtteknek is biztosítunk lehetőséget a keresztség, a bérmálás felvételére, illetve a bérmálkozásra való felkészülésre a katekumen csoportban, hétfő délutánonként, a kiírás szerint. Az első alkalom szeptember 9-én lesz. Szeretettel hívjuk azokat a felnőtteket is, akik nem szentség felvételére készülnek, hanem szeretnék közösségben jobban megismerni hitünket.

Egyházmegyei ministráns-találkozót szervezünk templomunkban szeptember 28-án, szombaton 10-17 óráig. Szeretettel hívjuk és várjuk a 3. osztályos kortól a ministránsokat egy közös napra, amelyben lesz játék, vetélkedő és jobban megismerhetjük a liturgiát. Jelentkezni szeptember 20-ig lehet az ifjusagpasztoracio@gmail.com címen.

Az idei Szakrális Művészetek Hete szombaton kezdődik. Ennek keretében szeretettel hívunk titeket templomunkba szombaton 20 órától egy közös, taizéi énekes szentségimádásra, illetve a csütörtöki előadói estre 19 órától. A hét összes programjáról értesülhettek az elvihető programfüzetből.

Közös egyházmegyei busz indul az október 5-i nagymarosi ifjúsági találkozóra. A találkozó mottója: „Úgy fussatok, hogy elnyerjétek a díjat!”. Szeretettel ajánljuk a fiataloknak. Érdeklődni és jelentkezni Kisiván Csaba atyánál lehet (e-mail: ifjusagpasztoracio@gmail.com). Az útiköltség 2200 Ft.

A „ForrásPont” ifjúsági eucharisztikus napra szeptember 13-ig lehet jelentkezni.

Archívum