Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.06.30-án – Évközi 13. vasárnapján

Hálásan köszönjük a közös szentségimádásban való részvételt, valamint az úrnapi közös szentmise előkészítésében és lebonyolításában segítők munkáját.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

A mai perselyadományokat a Szentszék javára ajánljuk fel.

A júliusi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Szeretettel hívjuk nyári táborunkba a 8. osztályosokat és idősebbeket július 15–19-ig. A lengyeltóti plébánián lesz a szálláshelyünk. A kikapcsolódás mellett a következő témákról lesz szó és gyakorlat: imádság, gyónás, lelki beszélgetés, szentségimádás. Információk és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok a mellékletekben találhatók: jelentkezési laplevélnyilatkozat. A jelentkezési lapot hétfő estig kérjük leadni.

Az Eucharisztikus Kongresszus szimbóluma, a missziós kereszt keddig látogatható a Szent Kereszt templomban. Részletek a plakáton.

Laci atya nyári lelkigyakorlata „Legyetek követőim” címmel kerül megrendezésre templomunkban, augusztus 15–17-ig. A program előzetes regisztrációt igényel, részletek a plakáton és az egyházmegye honlapján.

A mai naptól kezdve szeptemberig szombaton és vasárnap nem lesz kitéve az Oltáriszentség, de a templom nyitva lesz ezeken a napokon is, ugyanúgy be lehet jönni imádkozni. Hétköznapokon az eddigiek szerint folytatódik a szentségimádás – amennyiben sikerül megoldani a folyamatos jelenlétet.

Archívum

Share This