Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.06.23-án – Úrnapján

Ma van Úrnapja:Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe. Este 6 órakor kezdődik a székesegyházban a város összes plébániájának közös szentmiséje, utána pedig a körmenet. Kérjük, minél többen vegyetek részt a szentmisén és a körmeneten! Templomunkban nem lesz esti szentmise és szentségimádás, a templom 17 óráig lesz nyitva.

Püspök atya a székesegyházban áldozópappá szenteli Koszoru Péter, Pisztora Ferenc, Tölgyesi Dávid és Vida Zoltán diakónusokat szombaton, a 10:30-kor kezdődő szentmisében. Mindenkit szeretettel hívunk egyházmegyénk ünnepére. Imádkozzunk a szentelendőkért!

A jövő vasárnapi perselyadományokat a Szentszék javára ajánljuk fel.

Szeretettel hívjuk nyári táborunkba a 8. osztályosokat és idősebbeket július 15–19-ig. A lengyeltóti plébánián lesz a szálláshelyünk. A kikapcsolódás mellett a következő témákról lesz szó és gyakorlat: imádság, gyónás, lelki beszélgetés, szentségimádás. Információk és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok a mellékletekben találhatók: jelentkezési lap, levél, nyilatkozat.

Kérjük a rendszeres szentségimádókat, hogy előre jelezzék távollétüket a nyári időszakban. Köszönjük az eddigi jelzéseket és a „beugrók” segítségét is.

Archívum

Share This