Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.06.16-án – Szentháromság vasárnapja

A Férfikör (Kantár) következőtalálkozója pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Mi is csatlakozunk az úrnapi szentségimádáshoz: szombaton 18 órától szeretettel hívunk mindenkit a templomba orgonás szentségimádásra. A ma esti szentmise után az orgonához hívjuk és várjuk az érdeklődőket az erre való készületre.

Jövő vasárnap Úrnapja:Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe. 9-kor és 10:30-kor lesz szentmise templomunkban. Este 6 órakor kezdődik a székesegyházban a város összes plébániájának közös szentmiséje, utána pedig a körmenet. Kérjük, minél többen vegyetek részt a szentmisén és a körmeneten! Templomunkban aznap nem lesz esti szentmise és szentségimádás, a templom 17 óráig lesz nyitva.

Szeretettel hívjuk nyári táborunkba a 8. osztályosokat és idősebbeket július 15–19-ig. A lengyeltóti plébánián lesz a szálláshelyünk. A kikapcsolódás mellett a következő témákról lesz szó és gyakorlat: imádság, gyónás, lelki beszélgetés, szentségimádás. A jelentkezési lapot ITT találjátok. A kiskorúaknak szóló hozzájáruló nyilatkozatot pedig ITT találjátok.

Figyelmetekbe ajánljuk az egyházi nyári táborokat is, melyekről a honlapunkon és facebook oldalunkon tájékozódhattok.

Kérjük a rendszeres szentségimádókat, hogy előre jelezzék távollétüket a nyári időszakban.

A missziós kereszt, melyet Ferenc pápa a Kongresszusra előkészülve 2017. novemberében bocsátott útjára, egyházmegyénkbe érkezik:

  • Kaposvári Székesegyház        (június 27-29.)
  • Szent Kereszt templom          (június 30 – július 2.)
  • Kaposfüredi templom            (július 2-5.)

A missziós kereszt megtekinthető lesz két hét múlva hétfőn (júl. 1) és kedden (júl. 2.) délután 1-től 5-ig a Szent Kereszt templomban. E napokon 4 órától előadás lesz a keresztben levő ereklyékről. Július 1-jén a 17 órai mise után taizé-i imaórát tartanak a donneri templomban a missziós kereszt jelenlétében.

Archívum

Share This