Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hálásan köszönjük a plébániai karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

Templomunk kórusa a 10:30-as szentmisében énekel.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket ma 16 órától. A program miatt 15 óráig lesz szentségimádás.

Nem lesz szentségimádás hétfőn, és a plébániahivatal zárva.

Rózsafüzértársulatunk következő imaórája szombaton 18 órakor kezdődik.

A jövő vasárnapi gitáros 9-es misében adunk hálát az elmúlt tanévért. Ezt megelőzően szeretettel hívjuk közös családi napra, kötetlen együttlétre, bográcsozásra plébániánk iskolai hittanosait, az ifjúsági csoportok tagjait, és az érdeklődőket, a ministránsokat, szüleikkel és testvéreikkel együtt a Petörke tóhoz szombaton 10 órától.

Idén is lesz úrnapi szentségimádás, melyhez mi is csatlakozunk. Június 22-én 18 órától szeretettel hívunk mindenkit a templomba orgonás szentségimádásra.

Szeretettel hívjuk nyári táborunkba a 8. osztályosokat és idősebbeket július 15–19-ig. A lengyeltóti plébánián lesz a szálláshelyünk. A kikapcsolódás mellett a következő témákról lesz szó és gyakorlat: imádság, gyónás, lelki beszélgetés, szentségimádás. A jelentkezési lapot ITT találjátok. A kiskorúaknak szóló hozzájáruló nyilatkozatot pedig ITT találjátok.

„Titkos küldetés” című foglalkozást hirdetünk a plébánián fiúknak, 4. osztályosoknak és idősebbeknek. Az alkalmat Dr. Kőmüves Zsolt vezeti, június 13-án 15:30-tól. A foglalkozás folyamán a fiúk kontrollált körülmények között kaphatnak tájékoztatást a testi működések történéseiről és választ kérdéseikre. Az alkalom célja, hogy a nemiségről, a szexualitásról pozitívan, örömmel és természetesen tudjunk megnyilatkozni. Részletek a plakáton. ITT lehet letölteni a jelentkezési lapot is, melyet hétfő estig várunk az irodában. 

Hívjuk és várjuk azokat a felnőtteket, akik a következő tanév során szívesen szánnának hetente, illetve két hetente néhány órát arra, hogy azt a plébániánk fiataljaival töltsék.

Figyelmetekbe ajánljuk az egyházi nyári táborokat is, melyekről a plakátokon és facebook oldalunkon tájékozódhattok. A taizébe induló magyarországi csoportokról ITT olvashattok. A vajtai és miskolci “Lelkes napok”-ról pedig ITT olvashattok.