Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.06.02-án – Urunk mennybemenetelének vasárnapja

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Június hónapban Jézus Szíve litániát imádkozunk a hétköznapi szentmisék után.

Pünkösdi készületre hívunk titeket: kérjük, hogy a templomi vagy az otthoni imában – legyen az egyéni, családi vagy egyéb közösségi ima – mától kezdve minden nap imádkozzatok a Szentlélek hét ajándékának egyikéért: a bölcsesség, az értelem, a tudomány, a jótanács, az erősség, a jámborság és az istenfélelem ajándékáért magatok, egyházközségünk és mindenki számára. A hirdetőn és a honlapon is láthatjátok, melyik nap melyik ajándékért imádkozunk. Köszönjük, ha csatlakoztok a pünkösdi készülethez.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket jövő vasárnap 16 órától. A program miatt aznap 15 óráig lesz szentségimádás.

Idén is lesz úrnapi szentségimádás, melyhez mi is csatlakozunk. Június 22-én 18 órától szeretettel hívunk mindenkit a templomba orgonás szentségimádásra. Az Éneklő Egyház közösségben a szentmisék énekei mellett erre a szentségimádásra is készülünk szentségi énekek megismerésével, gyakorlásával. Az érdeklődőket legközelebb a ma esti mise után várjuk az orgonánál.

„Titkos küldetés” című foglalkozást hirdetünk a plébánián fiúknak, 4. osztályosoknak és idősebbeknek. Az alkalmat Dr. Kőmüves Zsolt vezeti, június 13-án 15:30-tól. A foglalkozás folyamán a fiúk kontrollált körülmények között kaphatnak tájékoztatást a testi működések történéseiről és választ kérdéseikre. Az alkalom célja, hogy a nemiségről, a szexualitásról pozitívan, örömmel és természetesen tudjunk megnyilatkozni. Részletek a plakáton. ITT lehet letölteni a jelentkezési lapot, melyet június 10-ig várunk az irodában. 

Figyelmetekbe ajánljuk az egyházi nyári táborokat is. Saját táborunk július 15–19-ig lesz, melyre a 8. osztályosokat és idősebbeket hívjuk szeretettel. A lengyeltóti plébánián lesz a szálláshelyünk. A kikapcsolódás mellett a következő témákról lesz szó és gyakorlat: imádság, gyónás, lelki beszélgetés, szentségimádás.

Hívjuk és várjuk azokat a felnőtteket, akik a következő tanév során szívesen szánnának hetente, illetve két hetente néhány órát arra, hogy azt a plébániánk fiataljaival töltsék.

Archívum

Share This