Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Mai perselyadományotokat a katolikus iskolák javára fordítjuk.

A ministránsokat és az érdeklődőket a mai 9-es mise után hittanra és játékra hívjuk a Kaptárba. A találkozó délig tart.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket jövő vasárnap a 9-es mise után a plébániára, a ministránsoknak és az érdeklődőknek pedig a templomban lesz rövid próba a két mise között.

Kérjük azokat a közösségeket, családokat, akik szívesen készülnek egy-egy keresztút vezetésére a nagyböjti időszakban, hogy jelentkezzenek személyesen vagy e-mailen a következő alkalmak egyikére: március 15-én, 29-én, április 5-én és 12-én 17:30-tól.

Kérjük, aki vállal egy órát, jelezze a sekrestyében vagy az irodában. Kérjük azok jelentkezését is, akiket megkereshetünk hirtelen helyettesítésre, amikor valaki váratlanul lemondja az előzetesen elvállalt órát. Köszönjük az eddigi jelentkezéseket.

Akolitusainknak hála több lehetőségünk van megáldoztatni azokat a híveket is, akik nem tudnak eljönni a templomba szentmisére, de áldozhatnak, és szeretnének is otthonukban (rendszeresen) találkozni Krisztus Urunkkal a szentáldozásban. Kérjük, ajánljátok ezt a lehetőséget szeretteiteknek, akik nem tudnak eljönni a templomba. Az irodában vagy a sekrestyében lehet jelezni az igényt a név és telefonszám megadásával.

Egyházközségünk autóbuszos zarándoklatot és kirándulást szervez március 30-án. Indulás 9 órakor templomunk parkolójából. Az andocsi kegytemplomban szentmisén veszünk részt és megtekintjük a Mária-ruhák gyűjteményét. Ezt követően ellátogatunk a somogytúri Kunffy-kúriába. A zarándoklat utolsó állomása a szőlősgyöröki Trunkó Pincészet, ahol 14 órakor ebéddel és borkóstolóval várnak bennünket. Szeretnénk, ha minél többen jelentkeznétek e közösségépítő lelki, művészeti és kulináris programra. Kérjük, részvételi szándékotokat mielőbb jelezzétek a 4500 forintnyi részvételi díj befizetésével.

Jegyes-felkészítő és párkapcsolati tréning indul Kaposváron 2019.március 8-9-én és március 29-30-án. Jegyeseket, együtt járó párokat és fiatal házasokat is szívesen látnak. Jelentkezni a http://kaposvar.egyhazmegye.hu/csaladpasztoracio/ oldalon lehet.

„Anyós-suli” tréning lesz Kaposváron 2019. március 23-án. A képzést Süttő Márta mentálhigiénés szakember és Szikora Ildikó gyógypedagógus, bibliodráma vezetők tartják. Jelentkezni a csaladok.kaposvar@katolikus.hu címen lehet.