Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

A ministránsokat és az érdeklődőket jövő vasárnap a 9-es mise után hittanra és játékra hívjuk a Kaptárba. A találkozó délig tart.

Az imaközösségek vezetőit hívjuk szeretettel hétfőn 18 órára a plébániára.

Taizéi énekes közös szentségimádásra hívunk benneteket szombaton 17 órára.

Akolitusainknak hála több lehetőségünk van megáldoztatni azokat a híveket is, akik nem tudnak eljönni a templomba szentmisére, de áldozhatnak, és szeretnének is otthonukban (rendszeresen) találkozni Krisztus Urunkkal a szentáldozásban. Kérjük, ajánljátok ezt a lehetőséget szeretteiteknek, akik nem tudnak eljönni a templomba. Az irodában vagy a sekrestyében lehet jelezni az igényt a név és telefonszám megadásával.

Egyházközségünk autóbuszos zarándoklatot és kirándulást szervez március 30-án. Indulás 9 órakor templomunk parkolójából. Az andocsi kegytemplomban szentmisén veszünk részt és megtekintjük a Mária-ruhák gyűjteményét. Ezt követően ellátogatunk a somogytúri Kunffy-kúriába. A zarándoklat utolsó állomása a szőlősgyöröki Trunkó Pincészet, ahol 14 órakor ebéddel és borkóstolóval várnak bennünket. Szeretnénk, ha minél többen jelentkeznétek e közösségépítő lelki, művészeti és kulináris programra. Kérjük, részvételi szándékotokat mielőbb jelezzétek a 4500 forintnyi részvételi díj befizetésével.

Segítséget kérünk a szentségimádásban: Kérjük, aki vállal egy órát, jelezze a sekrestyében vagy az irodában. Kérjük azok jelentkezését is, akiket megkereshetünk hirtelen helyettesítésre, amikor valaki váratlanul lemondja az előzetesen elvállalt órát. Köszönjük a segítséget.