Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hálásan köszönjük a plébániai karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket ma 16 órától.

Ma kezdődik a Házasság hete, szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a programokat. Keddig várjuk a jubiláns házaspárok jelentkezését a jövő vasárnap esti szerelmesmisére. Kérjük, hívjátok meg ti is jubiláló ismerőseiteket.

A Férfikör (Kantár) következőtalálkozója pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Rózsafüzértársulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

A februári ministráns-találkozó a megszokotthoz képest egy héttel később lesz, 24-én.

Akolitusainknak hála több lehetőségünk van megáldoztatni azokat a híveket is, akik nem tudnak eljönni a templomba szentmisére, de áldozhatnak, és szeretnének is otthonukban (rendszeresen) találkozni Krisztus Urunkkal a szentáldozásban. Kérjük, ajánljátok ezt a lehetőséget szeretteiteknek, akik nem tudnak eljönni a templomba. Az irodában vagy a sekrestyében lehet jelezni az igényt a név és telefonszám megadásával.

Egyházközségünk autóbuszos zarándoklatot és kirándulást szervez március 30-án. Indulás 9 órakor templomunk parkolójából. Az andocsi kegytemplomban szentmisén veszünk részt és megtekintjük a Mária-ruhák gyűjteményét. Ezt követően ellátogatunk a somogytúri Kunffy-kúriába. A zarándoklat utolsó állomása a szőlősgyöröki Trunkó Pincészet, ahol 14 órakor ebéddel és borkóstolóval várnak bennünket. Szeretnénk, ha minél többen jelentkeznétek e közösségépítő lelki, művészeti és kulináris programra. Kérjük, részvételi szándékotokat mielőbb jelezzétek a 4500 forintnyi részvételi díj befizetésével.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com