Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Szeretettel hívunk mindenkit a szombati farsangi bálunkra a zselicszentpáli kultúrházba.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket jövő vasárnap 16 órától, melyben kapcsolatainkért imádkozunk. A program miatt aznap 15 óráig lesz szentségimádás.

Jövő vasárnap kezdődik a Házasság hete. Ennek programjait a hirdető tv-n láthatjátok.
17-én az esti szentmisében megáldjuk a jubiláns házaspárokat, erre szeretettel hívjuk az érintett házaspárokat, és kérjük, ti is hívjatok meg azokat, akikről tudjátok, hogy kerek házassági évfordulójukat ünneplik. Jelentkezni lehet az irodában, a sekrestyében a nevek és az esküvő időpontjának megadásával, illetve a szórólaptartóból elvihető jelentkezési lap leadásával jövő vasárnap.

Egyházmegyei zsinati fórumra hívnak minden érdeklődőt a püspökség nagytermébe pénteken 17 órára. A fórumot Dr. Gárdonyi Máté plébános, főiskolai tanár, A plébániai lelkipásztorkodás zsinati munkacsoport elnöke vezeti.

A zsinat célja a párbeszéd és a közös gondolkodásból, tervezésből fakadó egységes cselekvés. Az egyházmegye honlapján a „Zsinat” fül alatt olvasható a vitaindító dokumentum. Minden érdeklődőt buzdítunk a részvételre.

A kaposfüredi Férfikör barcsi buszos kirándulást szervez febr. 22-én 14 órától. Szeretettel hívják a Kantár-tagokat és minden férfi érdeklődőt. Kb. 2500 forint a részvételi díj, mely a vacsora költségét is tartalmazza. Csütörtökig várjuk a jelentkezőket a sekrestyében vagy az irodában.

A KÉSZ Kaposvári Csoportjának szervezésében Fricz Tamás, a Magyar Idők publicistája tart előadást szerdán 17 órakor a püspökség nagytermében „Következetes kormány és következmény nélküli ellenzék” címmel. A csoport következő bioetikai előadását Nyéky Kálmán atya tartja február 27-én 17 órakor a Katolikus Gimnázium éttermében.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com