Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hálásan köszönjük a keddi ökumenikus imaórán és az agapén szolgálók, illetve a betlehem bontásában és a templom takarításában résztvevők munkáját.

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, a szombat esti mise gyertyaszenteléssel kezdődik, erre hozhattok magatokkal gyertyát. Szombaton és vasárnap a misék után Balázs-áldást kérhettek. Ezt az áldást bárki kérheti torokbetegség és minden más baj ellen.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja pénzadományaitokat, illetve tarhonyát, rizst és húskonzervet.

Holnap estig lehet jelentkezni a farsangi bálunkra, mely a zselicszentpáli kultúrházban lesz február 9-én.

Az idei Házasság hete február 10. és 17-e között lesz, a programokról a hirdető tv-n és a honlapon olvashattok.

Az Egyház arca sorozat következő előadója Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök. „Megváltásunk egész útját a szegények szegélyezik” című előadása szerdán 17 órakor kezdődik a püspökségen.

A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola 2019. február 6. napján 9 órától nyílt napot tart, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A főiskolán teológia, katekéta és hittanár szakon lehet tanulmányokat folytatni. A hittanár szak kétszakos képzés formájában is végezhető, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi és Természettudományi karán meghirdetett szakokkal párosítva. További információ a pphf.hu oldalon található.

A Magyar Katolikus Rádió előadássorozatot indít „Keresztény szerzetesrendek a tudománytörténetben” címmel. Az előadások 2019. január 28-tól, hétfőnként 17:04-től kerülnek műsorba.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com