Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

A 9-es mise után a ministránsoknak rövid próbát tartunk a templomban, majd délig várjuk őket a Kaptárba a ministráns-találkozóra.

Ma kezdődik az ökumenikus imahét, az imaórák 18 órakor kezdődnek. Hétfőtől péntekig reggel 7 órakor lesz szentmise templomunkban, kedden pedig 18 órakor kezdődik a taizéi énekes ökumenikus imaóra, igét hirdet Jóföldi Endre baptista gyülekezetvezető. Az imaóra után agapéra hívunk mindenkit a Szent Imre Kollégiumba. Kérjük, süteménnyel vagy itallal járuljatok hozzá az agapéhoz, ha tehetitek. Hozzájárulásaitokat 17:15-től várjuk a kollégiumban.

A fenyőfák bontása szombaton 9 órakor kezdődik. Jó idő esetén a templomudvar rendbetételéhez is kérjük segítségeteket. Szentségimádás aznap 14 órától lesz.

Idei farsangi bálunkat – rendhagyó módon – a zselicszentpáli egyházközséggel együtt tartjuk február 9-én. A falu kultúrházában várnak bennünket szeretettel a helybéliek, egy hamisítatlan falusi bálra. Enni- és innivaló lesz bőven, csak hozzunk magunkkal! A gyerekek jelmezversenye este fél 6-kor kezdődik, zsűri díjazza a résztvevőket. Ezután a bál megnyitója fél 8-kor lesz. A felnőttek beöltözését is örömmel honorálják, ez esetben a belépődíjból „komoly” engedményre számíthatnak (felnőtt esetén 500 helyett 400 Ft, gyermeknél 200 helyett 100 Ft). Kellő létszám esetén este 7 órakor közös buszt indítunk a helyszínre és a visszajutást is megszervezzük. Emiatt kérjük a mihamarabbi jelentkezést és a fuvar iránti igény jelzését, legkésőbb január 27-ig. Jegyek elővételben kaphatóak az irodában illetve a sekrestyében.

Dr. Gallai Istvánné, Margó „Árny és fény” című élettörténetének könyvbemutatója kedden 17 órakor kezdődik a zeneiskolában. Mindenkit szeretettel várnak. Az Egyház arca sorozat következő előadója Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök. „Megváltásunk egész útját a szegények szegélyezik” című előadása január 30-án 17 órakor kezdődik a püspökségen.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com