Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hálásan köszönjük a plébániai karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket 16 órától.

KANTÁR találkozóra hívjuk a férfiakat a plébániára pénteken 18 órától közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Rózsafüzértársulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

A jövő heti 9-es mise után a ministránsoknak rövid próbát tartunk a templomban, majd délig várjuk őket a Kaptárba a ministráns-találkozóra.

Idén is van lehetőség házszentelésre, mely az úgynevezett szentelmények körébe tartozik: ezek olyan szent jelek és hozzájuk kötődő imák, melyek jelzik Isten cselekvését, és előkészítik lelkünket annak befogadására különböző élethelyzetekben.

Aki szeretné otthonát megáldatni, az irodában vagy a sekrestyében jelentkezhet a név és elérhetőség megadásával.

Az idei ökumenikus imahét január 20-tól 27-ig tart. Templomunkban 22-én, kedden 18 órakor kezdődik az imaóra, igét hirdet Jóföldi Endre baptista gyülekezetvezető. Az imaóra után agapéra hívunk mindenkit a Szent Imre Kollégiumba. Kérjük, süteménnyel vagy itallal járuljatok hozzá az agapéhoz, ha tehetitek.

Idei farsangi bálunkat – rendhagyó módon – a zselicszentpáli egyházközséggel együtt tartjuk február 9-én. A falu kultúrházában várnak bennünket szeretettel a helybéliek, egy hamisítatlan falusi bálra. Enni- és innivaló lesz bőven, csak hozzunk magunkkal! A gyerekek jelmezversenye este fél 6-kor kezdődik, zsűri díjazza a résztvevőket. Ezután a bál megnyitója fél 8-kor lesz. A felnőttek beöltözését is örömmel honorálják, ez esetben a belépődíjból „komoly” engedményre számíthatnak (felnőtt esetén 500 helyett 400 Ft, gyermeknél 200 helyett 100 Ft). Kellő létszám esetén az oda-s visszajutást is megszervezzük busszal, emiatt kérnénk a mihamarabbi jelentkezést és a fuvar iránti igény jelzését, legkésőbb január 27-ig. Jegyek elővételben kaphatóak az irodában illetve a sekrestyében.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com