Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Szilveszter napján közös hálaadásra hívunk benneteket a templomba: 17 órától taizéi énekes közös szentségimádásban és utána a 18 órakor kezdődő szentmisében adunk hálát Istennek az elmúlt évért.

Január 1-je Szűz Mária istenanyaságának ünnepe, mely a vasárnappal egyenértékű, parancsolt ünnep. Ezen a napon 9 és 18 órakor lesz szentmise templomunkban.

A szentségimádás szerdán reggel folytatódik.

Szeretetszolgálatunk jövő szombaton este és vasárnap a szentmisék előtt és után várja pénzadományaitokat köszönettel, illetve tarhonyát, rizst és húskonzervet.

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket a jövő vasárnapi 9-es mise után a plébániára, a ministránsoknak és az érdeklődőknek pedig a templomban lesz rövid próba a két mise között.

Jövőre is indul akolitus képzés a püspökségen azoknak, akik szívesen segítenének az áldoztatásban és egyéb szolgálatokban.

Jelentkezési feltételek az akolitus képzésre:

• bevezető szentségek meglétének igazolása

• plébánosi/lelkivezetői ajánlás

• betöltött 25. életév

• rendezett, rendszeres szentségi élet

• befogadó plébános, vagy plébánia

• Püspök atyának címzett kérelem

• felvételi beszélgetés

Jelentkezhetnek már felavatott akolitusok is, akik szeretnék felfrissíteni és kiegészíteni a korábbi képzésben kapott ismereteket. Jelentkezni január 12-ig lehet. Az érdeklődők egyeztessenek Ferenc atyával.

Aki szeretné otthonát megáldatni 2019-ben, kérjük, az irodában vagy személyesen jelezze ezt és egyeztessen időpontot.

Az iroda most már csak a mobil számon elérhető (06-30/491-6780). Amikor nem tudjuk fogadni a hívást, hagyhattok üzenetet SMS-ben, vagy a hangpostán. Mielőbb válaszolunk az üzenetekre.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntésének értelmében 2019. január 1-től változik a stóladíjszabás összege. A díjak megtekinthetők a hirdető tv-n, a sekrestyében, az irodában és a megújult honlapunkon: itt. Kérjük, vegyétek figyelembe a miseszándék kérésekor azt is, hogy előre nem látott okokból kifolyólag megváltozhat a szentmise időpontja. Ezért, kérjük, hagyjátok meg elérhetőségeteket az irodában, hogy ilyen esetben mielőbb tudjunk titeket értesíteni. Januártól nem lehet miseszándékot telefonon egyeztetni. Köszönjük megértéseteket.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com