Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Szeretetszolgálatunk a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja pénzadományaitokat illetve tejet, hús-, májkonzervet és rizst.

Szeretettel hívunk mindenkit családos zarándoklatunkra. Szombaton 9:45-től gyülekező a templomban. A zarándoklat végén 16:30-kor lesz szentmise Bárdudvarnokon, majd agapé és 18:15-kor busszal jövünk vissza a városba.

Szeptembertől a misék rendje változik: az esti szentmisék 18 órakor kezdődnek, a hétfő reggeli misék orgonásak, a kedd estiek csendesek lesznek. Csütörtök esténként újra lesz gitáros szentmise és szentségimádás.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket jövő vasárnap 16 órától. A program miatt aznap 15 órától nem lesz szentségimádás.

A Szavamat adom (Biblia-kör) évindító találkozója szeptember 5-én lesz 18:00–19:30-ig a plébánián. Ezt követően kéthetente. A csoport nyitott, mindenkit szeretettel várunk az Igével és egymással való találkozásra.

Segítségeteket kérjük az ételosztásban a „Jót (T)Enni Jó” szolgálathoz csatlakozva. Emellett segítséget kérünk a templom takarításában és díszítésében is. Szeretettel kérjük és várjuk az érdeklődők jelentkezését az irodában vagy a sekrestyében.

A HITOKTATÁSRÓL:

A tanévkezdő Veni Sancte szentmise szeptember 16-án lesz a 9 órai szentmisében.

A templomi hittanórák rendje itt, a faliújságon és a hirdető tv-n is olvasható. A templomi hitoktatás szeptember 4-től kezdődik.

Jelentkezési lap kérhető az irodában, sekrestyében, illetve letölthető innen.

1-2. osztályos csoportot minimum 8 fő jelentkezésekor tudunk indítani.
(A foglalkozások kéthetente vasárnap a 9 órai szentmise után a plébánián lesznek.)

A szentségek vételére való közvetlen, gyakorlati felkészítés iskolai hitoktatás esetén is a plébánián történik.

Akik szeretnék, hogy gyermekük a Szent Imre-templomban legyen elsőáldozó vagy bérmálkozó, kérjük, hozzánk írassák be gyermeküket a felkészítésre.

Elsőáldozási felkészítés templomi csoportban történik 3. osztályos kortól.
A felkészítés 1 éves.
Idén szeretettel várjuk egy külön csoportba azokat a felsősöket, akik még nem voltak elsőáldozók.

Bérmálási felkészítés ifjúsági csoportban történik 8-9. osztályos kortól. A felkészítés 2 éves. Új csoport ebben a tanévben nem indul, de szeretettel várjuk azokat a 8. osztályosokat és gimnazistákat, akik bekapcsolódnának az ifjúsági csoportba.

Az iskolai hit- és erkölcstan órákat az iskolákban megadott órarend szerint végzik a hitoktatók.