Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hétfőn és szerdán, reggel 7 órakor igeliturgia lesz a templomban.

Taizéi énekes közös szentségimádásra hívunk benneteket szombaton 17 órára.

Április 25-ig lehet jelentkezni a május 26-i egyházmegyei családi napra az egyházmegye honlapján (kaposvar.egyhazmegye.hu).

Kellő számú jelentkező esetén 18 fős busz indul május 1-jén Szombathelyre, Brenner János boldoggá avatására. Az útiköltség 5000 Ft/fő. Jelentkezni Stagl Bernadettnél lehet (30/418-5595, staglbetti@gmail.com).

Csocsó versenyt hirdetünk, melyre két fős csapatok jelentkezését várjuk. Április 30-ig lehet jelentkezni a sekrestyében, a plébánia irodájában vagy a titkar@gmail.com email címen. Az esemény lebonyolítása a résztvevők számától függ. A leghangzatosabb csapatnévvel rendelkező páros 1 gól előnnyel indul az első meccsén.

Szeretettel kérjük és várjuk a befogadó családok jelentkezését a július 8-14-ig tartó Szentjánosbogár táborra. A szervezők elérhetőségei: Bodó Bence: 30/464-3143; Bodó Eszter: 20/394-1900, email: bogarkaposvar2018@gmail.com

Egyházmegyei zarándoklat indul május 12-én a horvátországi Máriabesztercére, melyre az irodában lehet jelentkezni. Az útiköltség 5000 Ft/fő.

Az idei évben is lehetőség van arra, hogy a NAV készítse el az adózók bevallását. Kérjük, hogy amennyiben módosítás nélkül elfogadjátok a NAV által felajánlott adóbevallást, ne felejtsetek el rendelkezni az online felületen adótok 1%-áról. Kérjük, abban az esetben is tegyétek meg felajánlásotokat a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadótok nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít! Minden az egyházmegyék részéről a plébániáknak nyújtott anyagi támogatás jelentős részét az 1%-os felajánlások révén kapott összeg teszi ki. Idén kiemelten fontos a rendelkezés, mert a 2018-ban benyújtott, az egyház technikai számára szóló nyilatkozatot újabb nyilatkozat beadásáig, vagy visszavonásig a következő években is figyelembe veszi a NAV.