Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Nagyon köszönjük azok szolgálatát, akik szebbé tették a templomot és a nagyheti szertartásokat.

Szeretetszolgálatunk a mai szentmisék előtt és után várja köszönettel pénzadományaitokat illetve száraztésztát, tarhonyát és májkrémet.

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket a 9-es mise után a plébániára.

A szentségimádás április 3-án, kedd reggel folytatódik.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket jövő vasárnap 16 órától. A program miatt aznap 15 órától nem lesz szentségimádás.

Egyházmegyei Családi Nap, illetve Ifjúsági- és Ministránstalálkozó lesz 2018. május 26-án, egyházmegyénk fennállásának 25. évfordulója alkalmából. Emiatt idén nem lesz külön plébániai majális; az egyházmegyei programon való részvételre buzdítunk titeket. Részletek a plakáton illetve az egyházmegye honlapján találhatók.

Április 6-án, 10-én, és 12-én mutatják be a Szivárvány Kultúrpalotában a Mária Magdolna című bibliai témájú filmet. Részletek a plakáton.

A Szent Margit Katolikus óvoda nyílt napot szervez április 13-án, pénteken 09:30–11:00-ig a Kaposvár, Búzavirág u. 20. címen. Szeretettel várnak minden érdeklődő családot.

„Virtuális világ” címmel tart előadást Abai Tibor április 14-én, szombaton 14:30-tól a püspökség nagytermében. Jelentkezni az egyházmegye honlapján lehet.

Egyházmegyei zarándoklat indul május 12-én a horvátországi Máriabesztercére, melyre az irodában lehet jelentkezni. Az útiköltség 5000 Ft/fő. A buszok Kaposváron és annak környéken fogják felvenni a zarándokokat, előre megbeszélt helyszíneken.