Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hálásan köszönjük szeretetszolgálatunk múlt heti gyűjtésére adott pénz és élelmiszer adományaitokat.

Köszönjük a „Jót (T)Enni Jó” szolgálatban vállalt segítségeteket. Továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik szívesen segítenének az ételosztásban.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket ma délután 4 órától. A program miatt 3 órától nem lesz szentségimádás.

Kedden lesz Ferenc pápa megválasztásának 5. évfordulója, imádkozzunk érte!

Szerdán és csütörtökön igeliturgia lesz. Jövő héten csak hétfőn lesz irodai nyitvatartás 15–18 óráig.

Pénteken 17:30-tól keresztutat imádkozunk a templomban, utána Kantár találkozóra hívjuk a férfiakat a plébániára.

Templomi nagytakarításban kérjük a segítségeteket jövő szombaton fél 9-kor. Jelentkezni a sekrestyében lehet. Aznap 12 órától lesz szentségimádás.

Rózsafüzér társulatunk imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

A jövő vasárnapi gyűjtés a Szentföld javára lesz.

A jövő heti 9-es mise után a ministránsoknak rövid próbát tartunk a templomban, majd délig várjuk őket a Kaptárba a ministráns-találkozóra.

Még lehet jelentkezni a férfiak Szentlélek-szemináriumára.

„Új élet Krisztusban” kurzus lesz április 13–15-ig a plébánián. Részletek a plakáton.

Kérjük, hogy akik nem tudják vállalni a szentségimádó órájukat, azok időben jelezzék az iroda telefonszámain vagy email-en keresztül. (06-30/491-6780; 06-82/321-761; titkar@gmail.com)

„Bizalom az Irgalmas Istenben Konferencia” lesz Nagyboldogasszony Székesegyházban április 7-én, melyre március 15-ig lehet jelentkezni az egyházmegye honlapján. Az ünnepi szentmisét Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök celebrálja.

Egyházmegyei zarándoklat indul május 12-én a horvátországi Máriabesztercére, melyre az irodában lehet jelentkezni. Az útiköltség 5000 Ft/fő. Az utazás kizárólag érvényes plasztik személyazonosító igazolvánnyal vagy útlevéllel történhet. A buszok Kaposváron és annak környéken fogják felvenni a zarándokokat, előre megbeszélt helyszíneken.

Mivel az idei évben is lehetőség van arra, hogy a NAV készítse el az adózók bevallását, kérjük, hogy amennyiben módosítás nélkül elfogadjátok a NAV által felajánlott adóbevallást, ne felejtsetek el rendelkezni az online felületen adótok 1%-áról. Kérjük, abban az esetben is tegyétek meg felajánlásotokat a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadótok nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít! Minden az egyházmegyék részéről a plébániáknak nyújtott anyagi támogatás jelentős részét az 1%-os felajánlások révén kapott összeg teszi ki. Idén kiemelten fontos a rendelkezés, mert a 2018-ban benyújtott, az egyház technikai számára szóló nyilatkozatot újabb nyilatkozat beadásáig, vagy visszavonásig a következő években is figyelembe veszi a NAV.