Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

9-es misén: Ma, a 9-es mise után tartjuk a ministráns képzést. Kérjük, hogy aki szeretne ministrálni, maradjon a templomban a szentmise után, egy rövid próbára. Utána délig beszélgetés a Kaptárban, foci… Szeretettel várunk minden ministránst és ministránsjelöltet.

Szeretetszolgálatunk múlt vasárnapi gyűjtésén 46 kg élelmiszer és 167 745 Ft gyűlt össze.  Mindenkinek köszönjük az adományokat.

Ma várunk benneteket az Érints meg engem! – imadélutánra. 4 órától közösen dicsőítjük Istent és gyógyulásokért imádkozunk. A program miatt du. 3 órától nem lesz szentségimádás.

Hétfőn du. 5 órától a bibliodrámára jelentkezett segítő műhelytagokat szeretettel várjuk a Kaptárba.

Csütörtökön az esti szentmisében folytatjuk a Jézus dosszié sorozatot, melynek következő témája: Példabeszéd az irgalmas szamaritánusról.

Jövő vasárnap a perselyadományokat a missziók javára ajánljuk fel.

Jövő vasárnap 17 órától tartja rózsafüzér-társulatunk e havi imaóráját.

Schola Cantorum Sopianensis koncertre várunk benneteket 24-én szombaton este 7 órakor. Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.

Segítséget kérünk a szentségimádásban:

szerdán 12-13 óráig,

szerdán 16-17 óráig,

szerdán 17-18 óráig,

csütörtökön 9-10 óráig,

csütörtökön 16-17 óráig,

pénteken 11-12 óráig.

A folyamatos visszaélések miatt kérünk benneteket, hogy ne támogassátok a rászorulókat, akik a plébánosra, vagy valamely plébániához kötődő testvér nevére hivatkozva pénzt kérnek! Küldjétek őket az irodába, vagy a szeretetszolgálathoz!