Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

A 9-es mise után a ministránsoknak rövid próbát tartunk a templomban, majd délig várjuk őket a Kaptárba a ministráns-találkozóra.

Hétfőn délig van szentségimádás, utána zárva a templom. 18 órától a Nagyboldogasszony Iskolaközpont zeneiskolája jótékonysági koncertet ad.

Csütörtökön nem lesz szentségimádás. Betlehem-építés miatt aznap nem este,hanem reggel 6:30-kor lesz szentmise. 16 órától kérünk segítséget a templomtakarításában. Ahogy a saját otthonunk rendbe rakása, széppé tétele hozzátartozik az ünnepi előkészülethez, az igazi készület része a lelkünk . Hitünkről tanúskodik az is, mennyire tartjuk fontosnak, hogyan néz ki a templomunk, és hogy teszünk-e érte, hogy szép és tiszta legyen.

Adventi hangversenyt ad a Vikár Béla vegyeskarpénteken 18:00 órakor a templomban, emiatt 12 órától nem lesz szentségimádás.

Szombaton délelőttpásztorjáték próba miatt zárva a templom, délben kezdődik a szentségimádás.

Az iroda most már csak a mobil számon elérhető(06-30/491-6780). Amikor nem tudjuk fogadni a hívást, hagyhattok üzenetet SMS-ben, vagy a hangpostán. Mielőbb válaszolunk az üzenetekre.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntésének értelmében 2019. január 1-től változik a stóladíjszabás összege. A díjak megtekinthetők a hirdető tv-n, a sekrestyében, az irodában és a megújult honlapunkon: itt. Kérjük, vegyétek figyelembe a miseszándék kérésekor azt is, hogy előre nem látott okokból kifolyólag megváltozhat a szentmise időpontja. Ezért, kérjük, hagyjátok meg elérhetőségeteket az irodában, hogy ilyen esetben mielőbb tudjunk titeket értesíteni. Januártól nem lehet miseszándékot telefonon egyeztetni. Köszönjük megértéseteket.

A hirdető tv-n és a honlapon találhatjátok meg először az esetleges változásokat és az aktuális információkat: szentmisék és szentségimádás rendje, ami karácsonykor gyakran eltér a megszokottól. A honlapon értesülhettek legelőször a plébániaegyéb programjairól is (lelkigyakorlatok, farsang, majális, stb.).