Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hálásan köszönjük szeretetszolgálatunk múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat, illetve a múlt vasárnapi agapé lebonyolításában résztvevők segítségét. Köszönünk minden süteményt, pogácsát, amivel hozzájárultatok a programhoz és a „Receptklub” megszervezését is.

A mai „Érints meg engem!”- alkalom során őseinkért, családjainkért, magunkért imádkozunk. Nem lesz személyes közbenjáró imádság. A program zárásaként az esti szentmisét Laci atya celebrálja.

Templomtakarítás miatt keddenként nem lesz délelőtt szentségimádás az iskolai tanév ideje alatt.

Munkálatok miatt szerdán nem lesz szentségimádás, és a templom is zárva tart.

Kantár találkozóra hívjuk a férfiakat a plébániára, pénteken este 6 órára.

Szeretettel várjuk idősebb testvéreinket a Szent Erzsébet – napi vendégségre szombaton 15 órára a kollégium nagytermébe. A többieket arra kérjük, hogy az ünnephez egy tálca édes, sós süteménnyel, szendviccsel, vagy kaláccsal járuljanak hozzá. 14 órától várjuk a kollégiumban a felajánlásokat köszönettel.

Rózsafüzér társulatunk imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

Aki szeretné megrendelni a jövő évi „Marana Tha” és „Tengernek csillaga” újságokat, iratkozzon fel Tóthné Zelei Idánál.

Krisztus Király főünnepének előestéjén, november 25-én 17 órai kezdettel egy órás taizéi énekes közös szentségimádásra hívunk benneteket a Szent Imre-templomba, csatlakozva a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezéséhez.

Az adventi lelkigyakorlatot Csordás Gábor atya, a Központi Papnevelő Intézet prefektusa fogja vezetni november 29-től a csütörtök, péntek és szombat esti szentmisék keretében. Pénteken nem lesz reggeli mise.

A Szent Margit Katolikus Óvoda nyílt napot tart november 30-án. Részletek a plakáton.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com