Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com
Szeretetszolgálatunk a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja pénzadományaitokat illetve tejet és cukrot.

Templomunk búcsúja alkalmából a 9 órai szentmise után szeretettel hívunk mindenkit a templomkertbe teára és beszélgetésre. Kérjük, aki teheti, pogácsával járuljon hozzá az alkalomhoz.

A novemberi óvodás hittan a vendégség után kezdődik a plébánián.

Kedden déltől lesz szentségimádás.

A jövő vasárnapi „Érints meg engem!”- alkalom során őseinkért, családjainkért, magunkért imádkozunk. Nem lesz személyes közbenjáró imádság. A program zárásaként az esti szentmisét Laci atya celebrálja.

Szeretettel várjuk idősebb testvéreinket a Szent Erzsébet – napi vendégségre november 17-én 15 órára a kollégium nagytermébe.

November 10-én, szombaton, délután 4-től 6-ig a plébánián folytatódik a receptklub. Várjuk a fiatal és régebb óta fiatal asszonyokat, lányokat ötlet-, tapasztalat- és receptcserére.

Püspök atyánk rendelkezése alapján az egész egyházmegyében Krisztus király ünnepén új képviselőtestület áll fel, így plébániánkon is. A jelöltek listáját a hirdető tv-n találhatjátok, a szavazás jövő vasárnap lesz. A jelöltek listájából öt személyre lehet szavazni.
Ezen felül lehetőség van javaslatot tenni más jelöltre az alábbi szabályzat szerint: a testület tagjai kizárólag katolikus vallású, nagykorú, cselekvőképes személyek lehetnek, akik a keresztségből és a bérmálásból fakadó küldetésüknek eleget téve, felelősségteljesen élik keresztény életüket, és így nincsenek kizárva a szentségek vételéből.

Választott tagjelölttel szembeni követelmények:
– olyan felnőtt keresztény legyen, aki a keresztény beavatás szentségeiben részesült,
– kiemelkedő keresztény életet éljen, aktív részvételt tanúsítson a plébánia közösségében, kész legyen a lelkipásztori szempontok érvényesítésére egyházias lelkületben,
– ne legyen kizárva az egyházi előírások szerint az eucharisztia vételének közösségéből,
– minimum 18 éves korú legyen, de életkora a 70 évet ne haladja meg,
– az egyházat anyagilag is rendszeresen támogassa.