Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Szeretetszolgálatunk jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja pénzadományaitokat illetve tejet, hús-és májkonzervet és rizst.

Közös futásra hívjuk az érdeklődőket jó idő esetén szerda esténként 20 órától a városligeti futópályára a nyári időszakban. Találkozó a panzió előtti parkolónál.

Plébániánk ifjúsági csoportjához (Lépcső) csatlakozhatnak, akik most lesznek nyolcadikosok, vagy már gimnazisták. Találkozásra, ismerkedésre jó lehetőség a nyári táborunk, amely Fonyódligeten kerül megrendezésre július 16-20-ig. Érdeklődni, jelentkezni a honlapon és az irodában lehet. Ifjúsági csoportunk nyári táboráról további információk ITT találhatók. Részvétel a jelentkezési lap kitöltésével lehetséges, amely ide kattintva letölthető. A kitöltött nyomtatványt kérjük hétfő estig eljuttatni személyesen a plébániahivatal irodájába ügyfélfogadási időben, vagy a titkar@gmail.com email címre.

Rumszauer Miklós atya hálaadó ezüstmiséje jövő vasárnap 10 órakor kezdődik a Szent Margit-templomban. A szentmise ünnepi szónoka Varga László püspök atya. Az ünnep miatt aznap templomunkban a 9 órás szentmise csendes lesz, a 10:30-as szentmise pedig elmarad.

Laci atya nyári lelkigyakorlata „Lélekemelő” címmel kerül megrendezésre templomunkban, augusztus 16–18-ig, a Kaposvári Imádság Háza szervezésében. A program előzetes regisztrációt nem igényel.

Magzatvesztők lelkigyakorlata lesz augusztus 23-26-ig a bárdudvarnoki lelkigyakorlatos házban. A lelkigyakorlat elsősorban azoknak szól, akik gyermeküket vetélés, vagy halvaszületés miatt veszítették el. Jelentkezni az evangelizacio.kaposvar@katolikus.hu email címen lehet. A megkereséseket bizalmasan kezelik.

A szabad szentségimádási órák elérhetővé váltak a plébánia honlapján a „Miserend, szentségimádás” menüpont alatt. Köszönjük szolgálatotokat.