Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Köszönjük a verbiták gyermektáborához felajánlott adományaitokat.

Közös futásra hívjuk az érdeklődőket jó idő esetén szerda esténként 20 órától a városligeti futópályára a nyári időszakban. Találkozó a panzió előtti parkolónál.

Munkálatok miatt hétfőn 9-től 10 óráig nem lesz szentségimádás és a templom zárva lesz.

Plébániánk ifjúsági csoportjához (Lépcső) csatlakozhatnak, akik most lesznek nyolcadikosok, vagy már gimnazisták. Találkozásra, ismerkedésre jó lehetőség a nyári táborunk, amely Fonyódligeten kerül megrendezésre július 16-20-ig. Érdeklődni, jelentkezni a honlapon és az irodában lehet. A nyári táborról további információk ITT találhatók. Jelentkezési lap letöltése ide kattintva letölthető. A kitöltött nyomtatványt kérjük eljuttatni személyesen a plébániahivatal irodájába ügyfélfogadási időben, vagy a titkar@gmail.com email címre.

Péteri atya gyászmiséje és temetése szerdán 11 órakor lesz a Pécsi Köztemető kápolnájában. A donneri Szent Kereszt templomban szentmisét mutatnak be érte aznap 17 órakor.

Püspök atya a székesegyházban áldozópappá szenteli Kisiván Csaba és Fodor Béla diakónusokat, valamint diakónussá szenteli Tölgyesi Dávidot és Vida Zoltánt szombaton, a 10:30-kor kezdődő szentmisében. Mindenkit szeretettel hívunk egyházmegyénk ünnepére. Imádkozzunk a szentelendőkért! Kisiván Csaba újmiséje vasárnap 16 órakor kezdődik a Hősök templomában.

Laci atya nyári lelkigyakorlata „Lélekemelő” címmel kerül megrendezésre templomunkban, augusztus 16–18-ig, a Kaposvári Imádság Háza szervezésében. A program előzetes regisztrációt nem igényel.