Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Szeretetszolgálatunk jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja pénzadományaitokat illetve cukrot, húskonzervet és rizst.

Az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében Krisztus Szent Teste és Vére főünnepének előestéjén egyórás szentségimádásra hívunk benneteket szombaton 18 órai kezdettel a Szent Imre – templomba. Ezen a linken lehet jelentkezni.

A ministránsokat a jövő heti 9-es mise után várjuk rövid próbára a templomban. A következő és ebben a tanévben az utolsó ovis hittan június 10-én lesz a plébánián.

Jövő vasárnap Úrnapja: Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe. 9-kor és 10:30-kor lesz szentmise templomunkban. Este 6 órakor kezdődik a székesegyházban a város összes plébániájának közös szentmiséje, utána pedig a körmenet. Kérjük, minél többen vegyetek részt a szentmisén és a körmeneten! Aznap nem lesz esti szentmise és szentségimádás, a templom 17 óráig lesz nyitva. (A 10:30-as szentmisét ajánljuk fel az esti misére kért szándékra.)

Kérjük, hogy aki nem tudja vállalni a szentségimádó óráját, az első körben próbáljon maga helyettest keresni, és ha nem sikerül, időben jelezze az iroda telefonszámain vagy email-en keresztül, hogy a vasárnapi miséken hirdethessük. Csak akkor lehet kihelyezni az Oltáriszentséget, ha biztosított a folyamatos szentségimádás. Ha ez nem valósul meg, a templom akkor is nyitva lesz, be lehet térni imádkozni. De nagyon szeretnénk, ha nehézségek nélkül és folyamatosan lenne szentségimádás templomunkban. Nagyon köszönjük az eddigi szolgálatot, és kérjük a továbbiakban is segítségeteket.

Interaktív biblikus kurzus indul Bárdudvarnokon, „Jézus a 4 evangéliumban” címmel, június 20–24-ig. Ez a kurzus azoknak szól, akik már alapvetően ismerik Jézus örömhírét és szeretnék az ő személyét is részletesen megismerni. A kurzus tartalma Márk, Máté, Lukács és János evangéliuma. A szerzőik olyanok, mint az evangéliumi négy barát, akik elvisznek minket Jézushoz: négy különböző ember, akiket Jézusnak más-más tulajdonsága érintett meg, négy tapasztalat, négy különböző szemüveg, négy különböző fókusz. A jelentkezéssel kapcsolatos információkat itt találjátok.