Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hálásan köszönjük szeretetszolgálatunk múlt heti gyűjtésére adott pénz és élelmiszer adományaitokat.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket ma délután 4 órától. A program miatt 3 órától nem lesz szentségimádás.

A jövő heti 9-es mise után a ministránsoknak rövid próbát tartunk a templomban, de ebben a hónapban nem lesz ministráns találkozó.

Közös beszélgetésre lesz lehetőség április 18-án 16:30-tól a taizéi közösség két tagjával, András testvérrel és Francesco-val. Ezt követően 18:00-tól, az ő vezetésükkel taizéi énekes imaórát tartunk a templomban.

“A Taizéi Közösséget Roger testvér alapította a második világháború éveiben. A létrejött monasztikus közösség ma mintegy száz testvért számlál, katolikust és különböző protestáns felekezetűt egyaránt, akik kb. 30 különböző országból származnak. A közösség puszta létezésével is a kiengesztelődés jele szeretne lenni a megosztott keresztények és az egymással szembenálló népek között. Az év minden hetében fiatalok érkeznek a világ minden részéről, hogy egy hetet együtt töltsenek. A napi háromszori közös imában, a személyes találkozásokban, kiscsoportos beszélgetésekben és a gyakorlati teendőkön keresztül értelmet keresnek az életüknek és elmélyítik az Istennel való kapcsolatukat.”

Még lehet jelentkezni a május 26-i egyházmegyei családi napra az egyházmegye honlapján.

Még mindig szeretettel kérjük és várjuk a befogadó családok jelentkezését a július 8-14-ig tartó Szentjánosbogár táborra. Eddig 13 fiatal számára van szállás biztosítva, ezért még szükség lenne kb. 80 helyre, hogy a tábor megrendezésre kerülhessen Kaposváron. A befogadási szándékot kérjük április 22-ig jelezni a sekrestyében. A szervezők elérhetőségei: Bodó Bence: 30/464-3143; Bodó Eszter: 20/394-1900; email: bogarkaposvar2018@gmail.com

Április 9-én, a holnap esti 18:30-kor kezdődő szentmise keretében lehet ígéretet tenni a Szent Margit – templomban azoknak, akik vállalják, hogy 9 hónapon át imádkoznak egy-egy veszélyben lévő magzatért. Részletek a lelkiadoptalas.hu weboldalon.

Egyházmegyei zarándoklat indul május 12-én a horvátországi Máriabesztercére, melyre az irodában lehet jelentkezni. Az útiköltség 5000 Ft/fő.