Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hálásan köszönjük a nagytakarításban való segítségeteket.

A mai perselyadományokat a Szentföld javára ajánljuk fel.

A 9-es mise után a ministránsoknak rövid próbát tartunk a templomban, majd délig várjuk őket a Kaptárba a ministráns-találkozóra.

Imaközösségeknek lesz találkozó hétfőn 18 órakor a plébánián.

Pénteken 17:30-tól keresztutat imádkozunk a templomban.

Jövő héten, szombaton, délig zárva lesz a templom, a szentségimádást ezt követően folytatjuk.

Jövő héten Virágvasárnap: Ezen a napon ünnepli az Egyház Krisztus Urunk Jeruzsálembe való bevonulását a húsvéti misztérium beteljesítésére. A 9 órás misében a hittanosok adják elő a passiót, majd hagyományos formában a 10:30-as misében templomunk kórusa énekeli el, végül a 18 órás misében a gitáros csoport, Sillye Jenő: „Értem is meghalt a kereszten” című zenés oratóriumával készülnek. A program miatt aznap 17 óráig lesz szentségimádás.

Virágvasárnap „Jézus bevonulása Jeruzsálembe” ünnepélyes felvonulás lesz Kaposváron 16.30-tól a Kossuth térről a Jézus Szíve templomáig.

„Új élet Krisztusban” kurzus lesz április 13–15-ig a plébánián. Részletek a plakáton.

Egyházmegyei zarándoklat indul május 12-én a horvátországi Máriabesztercére, melyre az irodában lehet jelentkezni. Az útiköltség 5000 Ft/fő. A buszok Kaposváron és annak környéken fogják felvenni a zarándokokat, előre megbeszélt helyszíneken.

Kérjük, hogy akik nem tudják vállalni a szentségimádó órájukat, azok időben jelezzék az iroda telefonszámain vagy email-en keresztül. (06-30/491-6780; 06-82/321-761; titkar@gmail.com) A lényeg, hogy a vasárnapi miséken már lehessen hirdetni.

Mivel az idei évben is lehetőség van arra, hogy a NAV készítse el az adózók bevallását, kérjük, hogy amennyiben módosítás nélkül elfogadjátok a NAV által felajánlott adóbevallást, ne felejtsetek el rendelkezni az online felületen adótok 1%-áról. Kérjük, abban az esetben is tegyétek meg felajánlásotokat a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadótok nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít! Minden az egyházmegyék részéről a plébániáknak nyújtott anyagi támogatás jelentős részét az 1%-os felajánlások révén kapott összeg teszi ki. Idén kiemelten fontos a rendelkezés, mert a 2018-ban benyújtott, az egyház technikai számára szóló nyilatkozatot újabb nyilatkozat beadásáig, vagy visszavonásig a következő években is figyelembe veszi a NAV.