Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Szeretetszolgálatunk a mai szentmisék előtt és után várja pénzadományaitokat köszönettel, holnaptól pedig tartós élelmiszereket a templomban.

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket a 9-es mise után a plébániára.

Szeretettel kérjük azok jelentkezését, akik a „Jót (T)Enni Jó” szolgálathoz csatlakozva szívesen segítenének az ételosztásban. Az érdeklődőket jövő héten, szerdán 17:30-kor várjuk a plébánián.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket jövő vasárnap 4 órától. A program miatt aznap 3 órától nem lesz szentségimádás.

Pénteken 17:30-tól keresztutat imádkozunk a templomban.

Még lehet jelentkezni a férfiak Szentlélek-szemináriumára.

Mivel az idei évben is lehetőség van arra, hogy a NAV készítse el az adózók bevallását, kérjük, hogy amennyiben módosítás nélkül elfogadjátok a NAV által felajánlott adóbevallást, ne felejtsetek el rendelkezni az online felületen adótok 1%-áról. Kérjük, abban az esetben is tegyétek meg felajánlásotokat a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadótok nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít! Minden az egyházmegyék részéről a plébániáknak nyújtott anyagi támogatás jelentős részét az 1%-os felajánlások révén kapott összeg teszi ki. Idén kiemelten fontos a rendelkezés, mert a 2018-ban benyújtott, az egyház technikai számára szóló nyilatkozatot újabb nyilatkozat beadásáig, vagy visszavonásig a következő években is figyelembe veszi a NAV.

Heti hirdető_180304