Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

A mai perselyadományokat a katolikus iskolák javára fordítjuk.

Péntekenként 17:30-tól keresztutat imádkozunk a templomban. Kérjük azokat a közösségeket, családokat, akik szívesen készülnek egy alkalom vezetésére (március 02., 16. és 30.), jelentkezzenek az irodában személyesen vagy e-mailen keresztül.

Szeretetszolgálatunk jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja pénzadományaitokat. Március 5–11-ig pedig tartós élelmiszer-adományaitokat a templomban az országos karitász nagyböjti programjához csatlakozva.

A ministránsokat a jövő heti 9-es mise után várjuk rövid próbára a templomban, az ovisokat pedig hittanra a plébánián, szüleikkel együtt.

Még mindig szeretettel kérjük és várjuk a befogadó családok jelentkezését a július 8-14-ig tartó Szentjánosbogár táborra. Szórólapot a gyóntató szoba előtt találtok.

A Joppé Evangelizációs Központ április 3-tól Élet a Lélekben Szemináriumot indít férfiak részére a Püspökségen. Jelentkezni lehet a www.kaposvar.egyhazmegye.hu oldalon, vagy a sekrestyében. Szeretettel várnak minden férfi érdeklődőt.