Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

A ministránsoknak rövid próbát tartunk a templomban a 9-es mise után, majd délig várjuk őket a Kaptárba a ministráns-találkozóra.

Nagyböjti lelkigyakorlatunkat a Nyolc Boldogság Közösség nővérei, Theresia és Beáta-Mária nővér tartja. Az elmélkedések csütörtökön, pénteken és szombaton az esti misében; vasárnap pedig a 10:30-as szentmisében lesznek. Imádság, mint párbeszéd; A felajánlás; Apostoli küldetés és A hálaadás lelkülete lesz a négy téma. Csütörtökön vezetett szentségimádást tartanak a szentmise után. Pénteken reggel nem lesz szentmise.

A Munkácsy Mihály Gimnázium 100 éves jubileumát ünnepli, melynek részeként püspöki szentmise lesz pénteken 15 órakor.

Taizéi énekes közös szentségimádásra hívunk benneteket szombaton 17 órára a templomunkba.

A jövő vasárnapi perselyadományokat a katolikus iskolák javára fordítjuk.

Még mindig szeretettel kérjük és várjuk a befogadó családok jelentkezését a július 8-14-ig tartó Szentjánosbogár táborra. Szórólapot a gyóntató szoba előtt találtok.

A Szentatya kérésére február 23-án, pénteken az egész Egyház a Kongói Demokratikus Köztársaság, Dél-Szudán és az egész világ békéjéért imádkozik és böjtöl. Csatlakozzunk mi is ehhez az imához és böjthöz!

Akik idén szeretnének összeházasodni, még jelentkezhetnek a központi jegyeskurzusra, mely március 2-3-án és 23-24-én lesz a püspökségen.