Hirdetések

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki a farsangi bál előkészítésében és szervezésében részt vett.

Munkálatok miatt szerdán (02.07.) nem lesz szentségimádás, a reggeli mise után zárva lesz a templom.

A betegek világnapján, febr. 11-én a 10:30-kor kezdődő szentmisében szolgáltatjuk ki a betegek kenetét beteg vagy idős testvéreinknek, akik szükségét érzik és kérik. Mint a legtöbb szentség felvételének, ennek is feltétele a katolikus hit és a kegyelmi állapot.

Most vasárnap (02.11.) lesz a következő „Érints meg engem” imaalkalmunk. 16 órától szeretettel várunk minden párt, aki kapcsolatáért szeretne imádkozni. Aznap este 6 órakor tartjuk szerelmes-misénket, amelyben megáldjuk a szerelmes párokat, elsősorban a jubiláló házaspárokat. Kérjük, ha ismertek jubiláló házaspárt, hívjátok meg erre a misére!

Február 13-án, kedden 18:45-től, az esti szentmise után taizéi énekes imaórát tartunk a templomban kapcsolataink gyógyulásáért. Szeretettel hívunk mindenkit.

A házasság hetének lezárásaként 18-án a párok külön-külön is kérhetnek áldást az esti mise után a templomban.

Nagyböjti lelkigyakorlatunkat a Nyolc Boldogság Közösség két nővére vezeti február 22-től 25-ig, témája a szentmise és a szentségimádás lesz. Emellett február 18-tól 24-ig 12 főnek biztosítanak lehetőséget egyénileg kísért lelkigyakorlatra, melyben a jelentkezők vállalják, hogy napi fél órát imádkoznak a Szentírással, reflektálnak az imádságra, és a hét minden napján beszélnek tapasztalatukról a lelki kísérőjükkel. További információkat ITT találtok. Jelentkezési lap pedig letölthető: INNEN.

A Szent Margit Katolikus óvoda nyílt napot szervez február 09-én, pénteken 16-18 óráig a Kaposvár, Búzavirág u. 20. címen. Szeretettel várnak minden érdeklődő családot.

Akik idén szeretnének házasságot kötni, azoknak március 2-3-án és 23-24-én lesz jegyeskurzus a püspökségen, mely a felkészítés kötelező része. Jelentkezni az irodában vagy az egyházmegye honlapján lehet.